Kdo je

          Mirjana Šafran Blažič?

Na prvem mestu sem oseba, ki je zaljubljena v ljubezen. Na poti svojega življenja sem ves čas iskala njeno lepoto, milino in toplino. Življenje brez ljubezni je sivo, pusto in žalostno.  A kdor išče ta najde.

Ko je človek na pravi poti, na poti uresničevanja svojega srca, se mu pot odpira kar sama. Poslanstvo mojega življenja je ustvaril Center4me, katerega še vedno z vsem veseljem in ljubeznijo vodim in razvijam. V njem sem večna učenka življenja, ki z radostjo v očeh spremlja vesele korake in uspehe ljudi, ki so poiskali in prejeli kakršnokoli pomoč za njegovimi vrati.

Moja osebna strast je razvoj čustvene inteligence. V svojem prvem diplomskem delu na FF sem zagovarjala prav to, da otrok ne more biti učno uspešen, če je čustveno obremenjen. Ker pa smo tudi  odrasli večni otroci, smo enako potrebni  pozornosti in nege.  Psihoanaliza otroške slike sama razkriva skrita dejstva posameznikovega življenja, kar sem z navdušenjem utemeljevala  v drugem diplomskem delu.

Življenje mi predstavlja večni razvoj. Sem njegova neumorna raziskovalka. V omari imam še en kup delavnic, izobraževanj, predavanj, izkušenj… a v življenju ima vrednost le to, kar si izkusil sam in v kar verjameš da si. Življenje me je tako vodilo do razvoja metode samopomoči po imenu Mirchi. Ker je metoda primerna za vse starostne skupine, se je zapisala kot pravljica za otroke in priročnik za odrasle. Cilj metode je v srca ljudem prinesti večni mir.

Vsako jutro, ko se prebudim, se zahvalim za novo priložnost doživetja radosti, miru in ljubezni in to je temeljni moto Centra 4me. Vabljeni v objem sonca v mislih, besedi in dejanju.

MIR jana Šafran Blažič, dipl. ped.,and. in prof.soc, predavateljica in svetovalka za višjo kakovost življenja, vaditeljica joge smeha, metamerka, reikistka, ljubiteljica zvoka gonga, joge, meditacije in intuicije ter pisateljica

© 2018 by L. U.